Στο οδοντιατρείο μας παρέχουμε ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα σε όλη την οικογένεια, σε παιδιά και ενήλικους ασθενείς.

Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Παρεχόμενες οδοντιατρικές υπηρεσίες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε σας και στους αγαπημένους σας. Σε ένα άρτιο εξοπλισμένο ιατρείο παρέχουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες με στόχο την πλήρη οδοντιατρική φροντίδα του ασθενή. Με τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους παρέχουμε άρτια οδοντιατρική θεραπεία και διαρκή καθοδήγηση για τη διατήρηση ενός υγιούς στόματος. Ενημερωθείτε παρακάτω για τις υπηρεσίες του οδοντιατρείου μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ασκώντας την οδοντιατρική από το 1990, η οδοντίατρος έχει θεραπεύσει μεγάλο αριθμό ασθενών στο ιατρείο της, αποκτώντας ανάλογη εμπειρία.

Με οδηγό την επιστημονική κατάρτιση αλλά και την συνεχή επιμόρφωση σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, παρέχουμε σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας, υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες, για να πετύχουμε μαζί στοματική υγεία, όμορφα, λαμπερά και φυσικά χαμόγελα.

Πιστεύουμε ότι ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός και ότι όλοι οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ένα όμορφο και υγιές χαμόγελοΓιατί, ένα ζεστό χαμόγελο είναι η διεθνής γλώσσα επικοινωνίας, μας κάνει να δείχνουμε επιτυχημένοι, ομορφαίνει το πρόσωπο μας, αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, να κάνει και τους άλλους να χαμογελούν.

Υπηρεσίες

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Η τερηδόνα επηρεάζει τη λειτουργία και το σχήμα των δοντιών σας και αν αφεθεί χωρίς αντιμετώπιση μπορεί να οδηγήσει σε πόνο αλλά και στην απώλεια τους.

Οδοντοστοιχίες

Παραδοσιακή και αποτελεσματική λύση της απώλειας των δοντιών, αφού μπορούν να αποκαταστήσουν τη λειτουργία τους και να σας χαρίσουν πάλι το χαμόγελο σας.

Θεραπεία περιοδοντικών νόσων

Τα περιοδοντικά νοσήματα (ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα) απαντώνται συχνά στον γενικό πληθυσμό και αν δεν αντιμετωπιστούν οδηγούν σε απώλεια των δοντιών.

Ενδοδοντία

Η ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) είναι μια ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική χειρουργική διαδικασία.

Εμφυτεύματα

Δίνουν λύσεις στους ασθενείς που έχουν χάσει ένα ή περισσότερα δόντια, αλλά σε εκείνους που έχουν ολική απώλεια των δοντιών τους.

Νάρθηκες βρυγμού

Ο βρυγμός (σφίξιμο, τρίξιμο δοντιών) είναι ένα πολύ συχνό κλινικό φαινόμενο το οποίο θα παρουσιαστεί στο 85-90% του πληθυσμού.

Αισθητική Οδοντιατρική

Με τις αισθητικές οδοντιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο μας οι ασθενείς μας αποκτούν υγιές , λαμπερό χαμόγελο που πάντα επιθυμούσαν.

Αθλητική Οδοντιατρική

Στόχος είναι η θεραπεία και η πρόληψη των τραυματισμών προσώπου και στόματος από αθλητικές δραστηριότητες και η προαγωγή της στοματικής υγείας των αθλητών.

Παιδιατρική – Οικογενειακή οδοντιατρική φροντίδα

Στο ιατρείο μας παρέχουμε ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για όλη την οικογένεια σας.