Η οδοντίατρος

Η Καραγεώργου Γεωργία αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών λόγω της υψηλής επίδοσης της έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ).

  Από το 1992 λειτουργεί το ιδιωτικό της οδοντιατρείο στη Λαμία και έχει αντιμετωπίσει και αποκαταστήσει μεγάλο αριθμό λειτουργικών και αισθητικών οδοντιατρικών προβλημάτων του στόματος σε ασθενείς όλων των ηλικιών.

  Στόχος της οδοντιάτρου είναι να ανακουφίσει τον ασθενή από τον τυχόν προϋπάρχοντα οδοντικό πόνο αλλά και να εφαρμόσει το κατάλληλο, σε κάθε περίπτωση, σχέδιο θεραπείας που θα οδηγήσει σε ένα μακροχρόνιο, λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

  Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και του παρέχονται οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον.

  Με οδηγό την επιστημονική κατάρτιση, τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, την κλινική εμπειρία τόσων χρόνων, αλλά και την συνεχή επιμόρφωση σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, παρέχει σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας, υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

 Η οδοντίατρος όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας, συμμετέχει σε προληπτικά προγράμματα (οδοντιατρικός έλεγχος-διδασκαλία στοματικής υγιεινής) σε σχολεία της περιφέρειας υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και της Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

H οδοντίατρος ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης, συμμετέχοντας σε συνέδρια και παρακολουθώντας πρακτικά και θεωρητικά σεμινάρια. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά σεμινάρια από το 2009 έως σήμερα:

  • Εκπαιδευτικό σεμινάριο (θεωρητική εκπαίδευση και κλινική άσκηση) της Μονάδας Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς, της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Η Συμμετοχή του Οδοντιάτρου στην Αντιμετώπιση του Ογκολογικού Ασθενούς»

  • Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αισθητική Οδοντιατρική (Masterclass in Aesthetic Dentistry) από το UCL Eastman Dental Institute του Πανεπιστημίου του Λονδίνου

  • «Σεμινάριο Κρανιογναθικών Διαταραχών και Σύγκλεισης»

  • «Νέες εξελίξεις στην ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική – Αισθητική Οδοντιατρική»

  • «Χρόνιος Στοματοπροσωπικός Πόνος»

Βοηθός ιατρείου

Ιωάννα Χαραλαμποπούλου
Ιωάννα ΧαραλαμποπούλουΒοηθός Ιατρείου

   H Ιωάννα Χαραλαμποπούλου εργάζεται ως βοηθός στο ιατρείο από το 1998, είναι το πρώτο πρόσωπο που θα σας καλωσορίσει στο ιατρείο μας και θα σας βρει ραντεβού την ώρα που σας εξυπηρετεί.

   Με το χαμόγελο της, το χάρισμα της στην επικοινωνία και την μακρόχρονη εμπειρία της δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης και θετικής ενέργειας στους ασθενείς μας. Συμμετέχει σε όλα στάδια θεραπείας των ασθενών και αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και αγάπη την κάθε τους ανάγκη. Είναι υπεύθυνη για την αποστείρωση των εργαλείων και της απολύμανσης του χώρου.

   Έχει παρακολουθήσει πλήθος Οδοντιατρικών Σεμιναρίων, που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία του οδοντιατρείου, την Ψυχολογία του Ασθενούς, την προετοιμασία των ασθενών, την σωστή αποστείρωση των εργαλείων και την απολύμανση του ιατρείου, τις σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων, επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών και Πρόληψης ατυχημάτων.