Το ιατρείο μας

Το ιατρείο μας βρίσκεται στη Λαμία, στην οδό Λεωνίδου 8-10 (απέναντι από το Δημοτικό πάρκινγκ), στον 4ο όροφο και είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο άνετο και καθαρό περιβάλλον του ιατρείου οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν τις παρεχόμενες οδοντιατρικές υπηρεσίες και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες των σχεδίων θεραπείας, το κόστος και τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

“Σύγχρονος εξοπλισμός”

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με καινούριο και απολύτως σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος έχει επιλεγεί προσεκτικά και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης.

odontiatros lamia

Η χρήση οδοντιατρικών υλικών τελευταίας γενιάς, η φιλική υποδοχή, αλλά κυρίως η πολυετής εμπειρία και η συνεχιζόμενη επιστημονική επιμόρφωση εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου ανώδυνη θεραπεία με άμεσα, ποιοτικά και αισθητικά αποτελέσματα.

Επείγοντα περιστατικά

Παρόλο που η οδοντίατρος εργάζεται με ραντεβού, έκτακτα περιστατικά (πχ. πονόδοντος, τραυματισμός) αντιμετωπίζονται άμεσα.

“Αυστηρή, προσεκτική αποστείρωση των εργαλείων καθώς και όλων των επιφανειών του οδοντιατρείου”

Βασικό και αδιαπραγμάτευτο μέλημά μας είναι η αυστηρή, προσεκτική και σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα, αποστείρωση των εργαλείων καθώς και όλων των επιφανειών του οδοντιατρείου.

“Αποστείρωση σε υπερσύγχρονο αυτόκαυστο κλίβανο”

Τα εργαλεία καθαρίζονται, απολυμαίνονται και συσκευάζονται σε ατομικές συσκευασίες και αποστειρώνονται σε υπερσύγχρονο αυτόκαυστο κλίβανο. Τα συσκευασμένα εργαλεία ανοίγονται μπροστά σε κάθε ασθενή.

    Με ιδιαίτερη φροντίδα αντιμετωπίζονται τα παιδιά, για τα οποία υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη γωνιά στον χώρο αναμονής, όπου μπορούν να ζωγραφίσουν, να διαβάσουν παραμύθια και να παίξουν, για να είναι η προσαρμογή τους εύκολη και η συνεργασία τους με την οδοντίατρο άψογη.